15 آبان 1393 - 11:17
شناسه خبر: 922
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
اجرای کشت هیدروپونیک و افزایش بازده تولید محصولات
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: صرفه جویی در زمان کشت، نیاز به نیروی کار کمتر، بازده تولید بیشتر محصول، رشد سریع تر گیاه، مزه بهتر محصولات و ارزش غذایی بالای محصولات تولیدی در کشت هیدروپونیک را می توانیم از مهم ترین مزایای کشت هیدروپونیک قلمداد کنیم.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، جابر پناهنده افزود: کشت متوالی یک محصول بدون نیاز به رعایت تناوب زراعی و آیش در کشت هیدروپونیک امکانپذیر است.
وی از ضرورت مناسب بودن وضعیت تهویه محیط کشت در کشت هیدروپونیک گفت و تشریح کرد: درجه حرارت و وضعیت تهویه محیط کشت یا محلول غذایی برای سیستم ریشه گیاه باید مناسب باشد.
پناهنده ادامه داد: در کشت هیدروپونیک میتوان برخی از محصولات را در مکانی کوچک در مدت کوتاهی، پرورش داد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: کشت هیدروپونیک این امکان را به باغداران می دهد که در ازای کار کمتر و زمان کمتر بازده بیشتری داشته باشیم.
وی افزود: آبکشت یا هیدروپونیک روش نوینی برای پرورش گیاهان است که در آن خاک زراعی به کار نمی رود.
پناهنده با اشاره به دیگر مزایای کشت هیدروپونیک تاکید کرد: کارشناسان تولید محصولات خارج از فصل را از مهم ترین امتیازات کشت هیدروپونیک می دانند.
منبع: ایسنا